Inrichting bedrijfswagen

bedrijfwagen

Inrichting bedrijfswagen

De inrichting van bedrijfswagens kan ontzettend handig zijn bij het ordenen van bepaalde gereedschappen. Zelf ben ik bouwvakker en ik ben over het algemeen ontzettend veel verschillende gereedschappen kwijt. Wij gooien ze eigenlijk altijd los in de bus en dit zorgt ervoor dat alles door elkaar ligt. Bijvoorbeeld de moer sleutels die verschillende maten hebben. Hierdoor is het vaak ontzettend lang zoeken naar een gereedschapsstuk waardoor het monteren van bepaalde dingen veel meer tijd in beslag neemt dan eigenlijk noodzakelijk is. Hierom hebben wij gekozen voor bedrijfswageninrichting van Ivanteq.

Kasten

Er zijn verschillende manieren om je bedrijfswagen op een efficiënte manier in te richten. Bijvoorbeeld door kasten in te passen of door bijvoorbeeld vloerlades. De kasten staan breed tegen de wand waardoor er weinig ruimte over is voor andere spullen, maar er in de kast lades ontzettend veel ruimte is waardoor er voor de gereedschappen veel ruimte is. Hierdoor word ook het gewicht van de auto goed verdeeld waardoor je een goed zwaarte punt hebt. Ook is de levensduur van gereedschappen die netjes vervoerd en opgeborgen worden langer. Denk bijvoorbeeld aan een boormachine met accu die door de bus stuitert wanneer hij niet goed vastgelegd word. Dit word voorkomen met de kasten van Ivanteq. Hierdoor kan er langer met een boor gewerkt worden.

Vloerlades

Bij de vloerlades is de vloer wat verhoogd en zitten daar mooie lades onder om het gereedschap op te bergen. Dit heeft als voordeel dat er ook nog een grotere laadruimte overblijft voor overig spul zoals zakken met cement die wij vaak even snel moeten halen bij de bouw materialen verkoper. Door deze manier hebben wij altijd de vrije ruimte en keuze wat er nog meer vervoerd moet worden. Maar hebben wij wel ons gereedschap op een goede en nette manier opgeborgen. Dit zorgt ervoor dat wij sneller en efficiënter kunnen werken.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *