Hoe pas je Google Mijn Bedrijf aan?

Hoe pas je Google Mijn Bedrijf aan?

Google Mijn Bedrijf is een gratis hulpmiddel waarmee je jouw bedrijf op Google kunt beheren. Hiermee kan je informatie zoals contactgegevens, openingstijden, foto’s op Google laten verschijnen. Het is dus heel belangrijk om deze informatie up-to-date te houden en correct in te vullen. In deze blogpost zullen we uitleggen hoe je Google Mijn Bedrijf aanpassen kunt.

Stap 1: Ga naar Google Mijn Bedrijf

Het aanpassen van je bedrijfsinformatie op Google begint met inloggen op Google Mijn Bedrijf. Dit kan door naar de website van hun te gaan en in te loggen met je Google-account. Je kunt ook de app downloaden op je mobiele apparaat.

Stap 2: Selecteer een locatie

Als je meerdere bedrijfslocaties hebt, selecteer dan de locatie die je wilt bewerken. Als je slechts één locatie hebt, ga dan verder naar stap 3.

Stap 3: Bewerk je bedrijfsinformatie

Nu kan je alle informatie over jouw bedrijf bewerken, zoals de bedrijfsnaam, het adres, telefoonnummer en openingstijden. Zorg ervoor dat deze informatie accuraat en volledig is. Ook kan je foto’s uploaden en een beschrijving van je bedrijf toevoegen. Voeg op het tabblad Services of Producten informatie toe over de producten die je verkoopt of de diensten die je aanbiedt.

Stap 4: Verifieer je bedrijfsinformatie

Om er zeker van te zijn dat jij de eigenaar of beheerder van de bedrijfsinformatie bent, moet je de informatie verifiëren. Google stuurt een verificatiecode per post, telefoon of e-mail, afhankelijk van welke methode je kiest. Na het invoeren van de code in Google Mijn Bedrijf, is jouw bedrijfsinformatie geverifieerd en wordt deze weergegeven op Google Maps.

Stap 5: Controleer regelmatig de informatie

Nu jouw bedrijfsinformatie is aangepast en geverifieerd, zorg ervoor om deze regelmatig bij te werken. Door wijzigingen in openingstijden of nieuwe producten toe te voegen, blijft jouw profiel relevant en actueel.

Klik hier als je er niet uit komt en meer hulp nodig hebt.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *