Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Er zijn verschillende manieren om relaties te bedanken voor de bewezen samenwerkingen. Soms kan je dit doen door bepaalde reclame stunts te doen en dit weg te geven. Bijvoorbeeld katoenen tassen bedrukken is een leuke manier om een relatiegeschenk te geven. Dit kan je doen door bijvoorbeeld De katoenen tas te vullen met wat leuke attributen, deze attributen kunnen veel dingen zijn. Denk aan een eet pakket of bijvoorbeeld wat leuke spullen voor thuis zoals een leuke borrelplank en borrelglazen.

Mijn eigen bedrijf

Voor mijn eigen bedrijf heb ik ook veel verschillende relaties en ben ik al lange tijd aan het bedenken wat ik ze zou willen geven. Voor kerst geef ik ook zoals hierboven genoteerd staat een katoenen tas met inhoud. Maar het is ook leuk om in het midden van het jaar wat te geven om op de zaak te laten met een afdruk van mijn logo of erop. Uiteindelijk heb ik besloten een opvouwbare paraplu te laten bedrukken. Het is een ontzettend leuk cadeau om te geven aan andere bedrijven. Ze kunnen de paraplus gebruiken wanneer het slecht weer is en het is ontzettend handig omdat ze opvouwbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat ze ontzettend makkelijk mee te nemen zijn en makkelijk in een tas gestopt kunnen worden.

Kerstpakketten

De kerstpakketten die wij met ons bedrijf weggeven verschillen elk jaar van inhoud en van omvang. Vaak doen wij rond de 30€ per relatie en wij hebben rond de 50 relaties. Dit betekend dat wij rond de 1500€ aan kerstpakketten weggeven. Wij zorgen er hiermee echter wel voor dat wij goede banden onderhouden met onze relaties. Hiermee zorgen wij er ook voor dat relaties sneller bij ons terugkomen. De laatste jaren hebben wij gevarieerd van een bon van de lokale slager tot aan een restaurant bonnen bij verschillende

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *