Gepersonaliseerd zakelijk bedankje geven aan zakenrelaties, is het belangrijk?

zakelijk bedankje

Gepersonaliseerd zakelijk bedankje geven aan zakenrelaties, is het belangrijk?

Je zakenrelatie bedanken is belangrijker, dan je misschien zal vermoeden op de eerste oog opslag. Maar waarom zou je een zakelijk bedankje geven? Dat kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Je wilt een oud-contact weer opnieuw leven inblazen? Of je wil je een zakelijkcontact bedanken voor een vruchtbare samenwerking?

Wist je dat? Hier ook nog een stukje psychologie achter zit? Namelijk het gevoel van wederkerigheid, want mensen zijn sneller geneigd iets voor je te doen. Op het moment, dat je ze in het verleden eens iets hebt gegeven.

In deze blog gaan wij je daar in ieder geval alles over vertellen.

Hieronder lees je er meer over:

Waarom een zakelijk bedankje belangrijk is:

Een zakelijk bedankje zorgt ervoor, dat de ontvanger zich écht gezien en gewaardeerd voelt door jouw organisatie. Misschien hadden ze helemaal niet verwacht, dat ze door jou nog eens extra in het zonnetje geworden. Dan ken dit in positieve zin verrassen, waardoor het écht jullie verstandshouding weer naar een hoger plan kan tillen.

Je kunt door het geven van een geschenk, zoals al eerder benoemd het gevoel van wederkerigheid bij de ander oproepen. Zoek je een passende partner voor jouw complexe project? Dan wil deze zakelijkrelatie naar alle waarschijnlijkheid best een stukje harder voor je lopen. Waardoor je in barre tijden alsnog een goede samenwerking kunt bewerkstelligen. Is het project goed afgerond? Dan kun je ook een geschenk sturen, waarin je ze nadrukkelijk bedankt voor hun tijd en samenwerking.

Om nog niet eens over de feestdagen te beginnen! Dit is namelijk een prima aangelegenheid om je zakenrelaties te bedanken. En om dus een zakelijk bedankje hun kant op te sturen, zoals: bedrukt snoepgoed.

Zakelijk bedankje? Kies voor bedrukt snoepgoed

Je zoektocht naar een zakelijk bedankje hoeft helemaal niet super uitgebreid te zijn, want je kunt prima kiezen voor bedrukt snoepgoed. Dit is een subtiel klein geschenk, waarin je veel ruimte hebt tot personaliseren van je cadeau. Kies voor bijvoorbeeld: voor bedrukte pepermuntjes hier zou je prima een tekst kunnen schrijven, zoals: “Bedankt voor de vruchtbare samenwerking, of bedankt voor jullie tijd en moeite”. Waar je uiteindelijk voor kiest, is natuurlijk helemaal afhankelijk van jezelf en welke keuze je hierin wilt maken.

Eén ding weten we zeker, dat het zeker in goede aarde gaat vallen bij jouw zakelijke relaties. Wij wensen, je dan ook veel succes met het vinden van een passend zakelijk bedankje.

Waar kies jij voor?

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *